БГНЕС Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили

...
БГНЕС
Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили
Коментари Харесай

Джамбазки изригна: Тесногръди сме, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница

 БГНЕС Крепост Европа. Вишеградски метод. Нулева миграция. Стена, тел, трап с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за персоналните имена. Никакви бради, молли, месчити и впрочем. На който не му изнася – чантата, шапката и откъдето е пристигнал. За това настоя в страницата си във Фейсбук евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Повод за коментара му е вчерашната кървава офанзива в Ница, Франция.

" Истината тук е една. Вишеградски метод. Нулева миграция. Стена, тел, трап с крокодили по границата. Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за персоналните имена. Никакви бради, молли, месчити и впрочем. На който не му изнася - чантата, шапката и откъдето е пристигнал.

" Мога да напиша " Казахме ли Ви? “. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава всякакви неприятно гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха какъв брой сме неприятни. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е по този начин, само че най-малко главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница “, допълва още евродепутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР